divendres, 29 d’abril del 2016

QUI SOM?

Som una entitat nova que neix de la separació de la secció homònima de l'Associació Fal·lera Gegantera "Sagrada Família" a causa de la decisió d'aquesta de deixar de fer les activitats per les quals va ser creada. Ara mateix només som 5 socis, que formem part també de la Junta Directiva.

La nostra missió es portar gegants sense colla i organitzar trobades de gegants, allà on no en tenen. Actualment portem els gegants de Sant Josep de Calassanç, l'Ocellaire del Eixample i els gegantons antics de l'escola Decroly. 

Al apartat de "Figures que portem" podeu conèixer les seves característiques, veure algunes fotos i conèixer alguna curiositat de les figures.

Volem ajudar a defensar, promocionar i difondre les nostres tradicions i la nostra cultura, oferint alternatives al oci i el lleure saludables, acollint a tot tipus de persones i difondre la música i repertori tradicional català. 



L’Associació no té ànim de lucre. El cap de l'entitat convoca les sortides que es van organitzant, i nosaltres participem voluntàriament a les sortides que podem, amb l' alegria de retrobar amics i coneguts, i fer-ne de nous, i gaudir de la Trobada i de la Festa.

Si vols formar part de la nostra entitat, o ens vols conèixer més, seràs benvingut a les nostres sortides.
Contacta amb nosaltres i vine! arreplegagegants@gmail.com

Al blog trobareu molta informació sobre la nostra entitat, sobre els gegants i el món geganter, les nostres sortides i activitats, i l'agenda cultural de les sortides dels gegants i gegantons que portem i com podeu fer per acompanyar-nos! Aqui us deixem al nostre Facebook,Twitter i Instagram per a qui ens vulgui seguir!




A totes les entrades també trobareu molta informació sobre la cultura catalana, les tradicions, les activitats i altres links que us poden interessar sobre la nostra actualitat. Agraïm als que ens envien fotos, o als què ens deixen afegir els seus vídeos i les seves aportacions per aprendre més de tots, i per gaudir-les junts.